Dlouhá dámská, pánská a dětská pyžama

Momentálně léto příliš vysokým teplotám nepřeje a prázdninové dny připomínají většinou babí léto či teplý podzim. Chladnější počasí ale nemusí být na škodu. Alespoň si můžeme pořídit pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi nebo košilku již nyní a nechat si něco hezkého zdát.

ZoyaKarinviva tyr

V našem e-shopu již od brzkých červencových dnů doplňujeme dlouhá dámská, pánská i dětská pyžama. Postupně tak přibývá sortiment různých značek. Momentálně je na výběr z nabídky Taro, Luna a DN. Nyní je již k dispozici více než sto variant oděvů na spaní v dlouhé variantě pro ženy, muže i děti.

RadanaDagaHanaGalaOda sobOda medvídek

Potěšit sebe či blízké můžete chladivými zimními vzory,  zábavným potiskem, nebo květinovými motivy. Záleží jen na osobní preferenci a zálibách. Zvolit si můžete dlouhou noční košili s dlouhými rukávy, dámské pyžamo s dlouhými rukávy a nohavicemi, dlouhé pánské pyžamo s kalhotami, rozepínací dámské pyžamo s dlouhými rukávy, rozepínací košili na spaní s dlouhými rukávy, mateřské noční košile s dlouhým rukávem (těhotenské a kojící noční košile), dívčí noční košili s dlouhými rukávy a dětská dlouhá teplá pyžama pro chlapce a dívky. Nabízíme také nadměrné noční košile a pyžama pro plnoštíhlé v dlouhé variantě.

Karel usaLudwigArtur

Vyberte si z naší široké nabídky ještě dnes. Stejně jako každý rok je edice limitovaná.

frantíkmilošSofinka

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.