Trendy pyžama 2017

Přejete si inspirovat se, co je momentálně v módě? Milujete pyžama stejně jako my? Nechte se zlákat naší dočista novou nabídkou moderního nočního prádla od nově zařazené značky Kuba a DN Nightwear. Stojí to za to.

V kurzu jsou zajímavé výrazné vzory na tlumivém pozadí šedé, růžové, modré nebo krémové. Nebudete mimo, ani když zvolíte působivou tyrkysovou barvu. Na pyžamech se objevují také zábavné potisky a motivující nápisy v angličtině.  Vybírat tak můžete z obrázků jako kočičky, zajíčci, srdíčka a ovečky.  In jsou stále proužky.

V současnosti jsme doplnili řadu kvalitních, zejména bavlněných dámských pyžam. Dámská pyžama se vyznačují zajímavými, propracovanými střihy a originálními vzory, nebo potisky. Pořídit si nyní můžete originální pánské, anebo dámské flanelové rozepínací pyžamo.

Za zmínku určitě také stojí již zavedená značka Vienetta Secret, která přišla s krásnou novou kolekcí. Nakoupit si tak můžete spoustu novinek a navíc za velice líbivé ceny.  Jedná se o zábavnou kolekci určenou pro muže i ženy. Noční košile a dámská  pyžama čekají jen na Vás.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.